De nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag van Metabo!

Zoek je naar een hele sterke, zeer efficiënte en lekker compacte accu-invalcirkelzaag? Waarmee je heel precies en stofvrij kunt werken? Metabo heeft een innovatieve en krachtige zaag ontwikkeld, die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van nauwkeurigheid en netheid. Met een zaagdiepte tot wel 66 mm.

De nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag van Metabo (getiteld: KT 18 LTX 66 BL) is een waardevolle aanvulling op het uitgebreide assortiment elektrisch gereedschap van de Duitse fabrikant.

STERK EN VOLHARDEND

Het is de meest unieke accu-invalcirkelzaag op de markt, voorzien van de allernieuwste brushless-motor, om het te bewerken materiaal met veel power te lijf te gaan. De motor en de krachtige tweetraps-overbrenging maken deze zaag bijzonder sterk en volhardend. Tegelijkertijd is deze tool zeer compact en heb je maar één accu-pack nodig! Met een LiHD-accu van 8.0 Ah zaagt de KT 18 LTX 66 BL meer dan 100 meter in spaanplaat van 19 mm dik.

Slider__0001_02_Metabo_Tauchsaege_KT18LTX.png

VOOR BOUW, STANDS EN WINKELS

Deze nieuwe 18 Volt accu-invalcirkelzaag leent zich uitstekend voor uiteenlopende toepassingen; of het nu gaat om uitsparingen in aanrechtbladen, het zagen van platen bij verbouwingen of dilatatie- en schaduwvoegen: deze tool is een echte aanwinst voor professionals in de bouw en renovatie, zoals timmerlieden en vloerenleggers, en ook heel geschikt voor standhouders en winkelinrichters.

VARIABEL TOERENTAL EN RUIME KEUZE AAN ZAAGBLADEN

Dankzij het stelwieltje kunt je het variabele toerental van de KT 18 LTX 66 BL snel instellen en de machine voor verschillende materialen gebruiken. Het nieuwe toebehorenprogramma van Metabo biedt daarbij een ruime keuze aan passende zaagbladen met een diameter van 165 mm. De positie voor de zaagbladwissel kun je direct aflezen op de schaal voor de zaagdiepte. Het zaagblad kun je hier automatisch vergrendelen en vervolgens snel en gemakkelijk verwisselen. Voor alle materialen geldt: de KT 18 LTX 66 BL zaagt altijd absoluut nauwkeurig en netjes!

PRECISIEWERK

De 18 Volt accu-invalcirkelzaag KT 18 LTX 66 BL rust spelingvrij op de geleiderail. De zaag is bovendien compatibel met het ‘FS’-geleiderailsysteem van Metabo en met vele andere gangbare railsystemen op de markt. En ook mét geleiderail zaagt de invalcirkelzaag moeiteloos werkstukken tot 60 mm dik. Dankzij de dubbele wijzer kun je de zaagdiepte zowel met als zonder geleiderails aflezen.

Slider__0000_03_Metabo_Tauchsaege_KT18LTX.png

NETJES EN EXTRA NETJES

De meegeleverde stofzak vangt alle spanen moeiteloos op. Vooral binnenshuis wel zo prettig wanneer je gips- of cementgebonden platen aan het zagen bent. En je kunt nóg netter werken door een stofzuiger aan te sluiten, bijvoorbeeld de nieuwe Metabo accu-alleszuiger ASR 36-18 BL 25 M SC. Dankzij het CordlessControl-systeem start deze stofzuiger automatisch, zodra je de zaag begint te gebruiken. Als je de mogelijkheid hebt om zonder afzuiging te werken, kun je de adapter voor de zuigslang naar wens draaien en vergrendelen.

AANVULLING OP ACCUSYSTEEM CORDLESS ALLIANCE SYSTEM (CAS)

De 18 Volt accu-invalcirkelzaag is een aanvulling op het ‘fabrikant-overkoepelende’ accusysteem Cordless Alliance System (CAS), waarbinnen momenteel meer dan 160 machines en apparaten van verschillende fabrikanten compatibel zijn met één accu en naar believen zijn te combineren.

VERKRIJGBAAR ALS SET

De KT 18 LTX 66 BL is verkrijgbaar als set, met naar keuze twee LiHD 8.0 Ah- of twee LiHD 5.5 Ah accu-packs in de nieuwe Metabo metaBOX-koffer. Inclusief de supersnellader ASC 145, waarmee een LiHD accu-pack van 8.0 Ah in slechts 60 minuten weer volledig is opgeladen. Voor beginners in het ‘FS’-geleiderailsysteem is de zaag ook verkrijgbaar als set met de geleiderail FS 160.

KRACHTIG ACCUGEREEDSCHAP

Metabowerke GmbH uit Nürtingen is een traditionele fabrikant van elektrisch gereedschap voor professionele gebruikers op het gebied van metaal en industrie, evenals de bouw en renovatie. Metabo staat voor krachtig accu-gereedschap en is met haar LiHD-technologie de toonaangevende aanbieder in het accu-segment.

Slider__0002_01_Metabo_Tauchsaege_KT18LTX.png

Benieuwd hoe de nieuwe 18 Volt accu-invalcirkelzaag van Metabo van meerwaarde kan zijn voor jouw project? De specialisten bij jouw Bouwcenter-vestiging helpen je graag verder.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.