BUITEN BIJ BOUWCENTER

 

 

We gaan weer naar buiten!

Er gaat niets buiten het leven in de tuin. En veel tuinliefhebbers vinden het heerlijk om zelf in de tuin te rommelen. Maar niet iedereen kan zelf alle projecten aan. Voor het echte werk zijn vakmensen nodig. Denk aan het bouwen van veranda’s, overkappingen en buitenverblijven, zoals blokhutten en tuinhuisjes.

Bodem voor een buitengewoon tuinleven

Puur vakwerk is natuurlijk ook het leggen van sierbestrating; dé sfeerbepaler in vrijwel elke tuin. Dé bodem voor een buitengewoon tuinleven. Of die ondergrond nu tegels, klinkers, vlonder of terrasplanken zijn; de ware vakman zorgt met een strak plan altijd voor een optimaal eindresultaat.

Beschut tegen de elementen

Ook het neerzetten van een kwalitatief hoogwaardige erfafscheiding is een vak apart. Een schutting die niet alleen de privacy afschermt, maar ook bestand is tegen de weerselementen. Dat vraagt soms om een combinatie van soorten, maten en materialen. In elk geval om een vakman die vooraf de juiste vragen stelt, zodat de klant achteraf geen gedoe krijgt met de buren.  

Verantwoord hout

Hout is en blijft het populairste materiaal om buiten mee te werken. Niet zo gek, hout heeft persoonlijkheid en zorgt voor een warme uitstraling. Er is ook veel om uit te kiezen, voor elk bouwwerk is wel een ideale houtsoort. En wanneer je kiest voor duurzaam hout (FSC of PEFC), werk je bovendien met materiaal uit verantwoord beheerde bossen.

Duurzame toekomst

Bouwcenter hecht veel waarde aan duurzame oplossingen. Als het aan ons ligt, bouwen we uitsluitend op duurzame wijze. Omdat dit de enige manier is om met elkaar aan een duurzame toekomst te werken. Uiteraard niet alleen voor onszelf, maar ook voor de opkomende generatie. Samen zorgen we voor een duurzame bouwketen, waarop we nog jaren kunnen bouwen.    

Klaar voor het buitenwerk!

Alle vestigingen van Bouwcenter zijn helemaal klaar voor deze mooie tijd van het jaar. We hebben niet alleen al het bouwmateriaal in huis dat jij nodig hebt, maar uiteraard ook het juiste gereedschap voor in de tuin; van betonscheppen en steek- en schepbatsen tot grondboren en kruiwagens. Allemaal verkrijgbaar bij jouw Bouwcenter-vestiging!