Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Bouwcenter Esselink

ZUCCHETTI-sanitair

Zucchetti sanitair

Zucchetti is een Italiaans familiebedrijf dat in 1929 is opgericht als producten van kranen en accessoires in Valduggia Italië. Zucchetti kranen worden ontworpen en gemaakt volgens de Italiaanse cultuur, design, ervaring en kwaliteit. Elk van de Zucchetti series heeft zo zijn eigen esthetische 'roeping' , dat een specifieke architectonische taal herinnert. Afgelopen jaren heeft Zucchetti dan ook samen gewerkt met bekende ontwerpers, zoals: Matteo Thun, Diego Grandi, Antonio Rodriguez, Nespoli e Novara, Sordina Barbara, Raul Barbieri, Ludovica en Palomba Roberto.

Innovatieve sanitaire kranen

Het design van uw badkamerkraan kan de uitstraling van uw badkamer een hele andere wending geven. Een kraan maakt de badkamer helemaal af. Kies daarom voor een kraan die niet gaat vervelen en waarvan u telkens denkt; wauw! De innovatieve badkamerkranen van Zucchetti hebben oog voor design. Het assortiment bestaat uit eenvoudige wastafelkranen tot inbouw designmengkranen. Een ruime keuze voor een bijzonder badkamerervaring. De belofte van Zuchetti luidt als volgt:

"The world of Zucchetti is tied to daily experience where quality, space and colours are special... a broad but selective vision of what is contemporary." - Elena Zucchetti

Zucchetti kranen bewonderen in onze showroom?

In onze showroom in Middelharnis, vindt u verschillende Zucchetti opstellingen. Onze sanitairspecialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en zie wat wij voor uw nieuwe badkamer kunnen betekenen.