Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Bouwcenter Filippo

Bouwcenter Filippo is met vier vestigingen in Haarlem, Beverwijk, Oude Wetering en Leiden een begrip in de regio. Wij bieden de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Naast een uitgebreid assortiment bouwmaterialen, hout, plaatmateriaal en gereedschappen heeft Bouwcenter Filippo een ruime keuze in keukens, deuren en tegels. Behalve met kwalitatief hoogwaardige producten én scherpe prijsstelling onderscheidt Bouwcenter Filippo zich in service en kennis van zaken. Onze uitstekend opgeleide bouw- en materiaalspecialisten bieden de vakman, maar ook de particulier, ondersteuning bij elke bouwklus. Bovendien zorgen we ervoor dat de bestelde materialen volgens afspraak op locatie worden geleverd.

Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Filippo. Meer dan honderd jaar ervaring en de persoonlijke benadering van een familiebedrijf bij uitstek zorgen voor een stevige basis. Dát merkt de klant!

BCF_Vestiging_assortiment

Alles voor bouw en verbouw

Bij Filippo Haarlem vind je alle materialen onder 1 dak, wel zo gemakkelijk! Onze ervaren medewerkers voorzien topkwaliteit producten van maatwerk advies.

  • bouwmaterialen
  • (FSC®) hout & plaatmateriaal
  • gereedschappen & ijzerwaren
  • diverse afbouwproducten
Online bouwmaterialen bestellen

MijnFilippo

Ontdek het gemak van MijnFilippo. Via je eigen klant-pagina krijg je inzicht in alle actuele prijzen, voorraden en bestel je de producten met een druk op de knop.

advies

Advies

Bouwcenter Filippo is dé specialist in bouwmaterialen. En wij delen onze kennis graag!

living wall

Wooninspiratie

Laat je bij Bouwcenter Filippo inspireren door ons grote assortiment wand- en vloertegels.

Bouwcenter Klantenpas

Klantenpas

Spaar mee voor mooie cadeaus en leuke uitstapjes.

Volg ons en blijf op de hoogte van Bouwcenter Filippo!

Facebook FilippoLinkedIn FilippoTwitter Filippo