Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Binnendeuren

Binnendeur kopen 

Bij Bouwcenter kun je een binnendeur kopen die de juiste toon zet in het interieur. In onze webwinkel en fysieke winkels kun je zowel ‘standaard’ binnendeuren kopen als deuren op maat. De binnendeuren in ons assortiment zijn afkomstig van het merk Skantrae. Binnendeuren van Skantrae zijn degelijk, budgetvriendelijk en esthetisch verantwoord. Ze zijn vervaardigd uit vuren kantlatten en een honingraatvulling tussen twee geperste MDF platen. De afwerking van de deur is glad, in de wittint RAL 9010. Wil je aanvullende gereedschappen voor het bevestigen van je binnendeur kopen, neem dan vooral een kijkje in ons productoverzicht met ‘IJzerwaren, gereedschappen en lijmen’.

Het plaatsen van de binnendeur

Na het kopen van de juiste binnendeur kun je aan de slag met de bevestiging hiervan. Het plaatsen van een binnendeur vereist relatief eenvoudige handelingen, aangezien binnendeuren in de regel geen inbraakveilige sluitingen nodig hebben. Door nauwkeurig aan de slag te gaan tijdens het aftekenen en wegsteken van de scharnieren heb je de deur al snel waterpas bevestigd. Mocht je echter tegen een vraagstuk aanlopen tijdens het plaatsen van je deur, neem dan vooral contact op met onze deskundige medewerkers voor aanvullend advies!

Je binnendeur kopen bij Bouwcenter

Bij Bouwcenter vind je alle materialen, kennis en service onder één dak. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een Bouwcenter bij jou in de buurt. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwbranche en staan je graag te woord met deskundig advies. Bij vragen of problemen denken ze dan ook graag met je mee voor een goede oplossing. Omdat we bovendien groot inkopen zijn onze prijzen altijd scherp. Overweeg je dus om een binnendeur te kopen, kom dan vooral eens langs bij één van onze Bouwcenter-vestigingen of bestel je deur eenvoudig online in onze webshop!

Content-Acties

Elke maand vind je hier de beste aanbiedingen. Bekijk ze snel en bestel online.
Spots_hoe_KP_205x150px

Volg de laatste trends op het gebied van renovatie en bouw op de voet.

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws van Bouwcenter.