Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Dakramen

  • banner-fakro-dakramen-680x125

  • Slider_dakramen_960x370px

    Dakramen

Dakramen

Wil je een dakraam kopen van hoge kwaliteit? Bij Bouwcenter heb je keuze uit een ruim assortiment in diverse afmetingen en geschikt voor verschillende dakhellingen. Een dakraam brengt veel daglicht, ventilatie, uitzicht en gebruiksgemak op je zolder of andere donkere ruimtes. Hierdoor kan de ruimte voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van woon- en hobbykamer tot badkamer en keuken. Dankzij Thermo Technologie hebben de meeste dakramen een goede warmte-isolatie, ook beschikken zij over een soepele bediening dankzij de bedieningshandgreep.

Dakramen bij Bouwcenter

De voordelen van een dakraam op een rij:

  • meer ruimte, licht en comfort
  • zorgt voor ventilatie van ruimtes
  • zorgt voor een verbetering van warmte-isolatie
  • zichtbare woning verfraaiing
  • soepele bediening
  • waarde toename van je huis

Dakramen eigenschappen

Dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Sommige modellen tuimelen 180° om de as, de zogenaamde schoonmaakstand. De meeste varianten zijn gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout, afgewerkt met een vochtbestendig polyuerthaan beschermlaag. Deze type ramen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers, keukens of lastig bereikbare kamers. Daarnaast zijn veel dakramen voorzien van een SKG politiekeurmerk en daarmee inbraak preventief.

Dakramen bij Bouwcenter

Als je een dakraam koopt bij Bouwcenter, dan ben je verzekerd van kwaliteitsmateriaal tegen een scherpe prijs. Wij kopen onze materialen groot in, waardoor we ze voor een vriendelijke prijs kunnen aanbieden. Daarnaast bevat het Bouwcenter assortiment veel aanverwante producten als gootstukken en manchetten om een dakraam te monteren. Twijfel je of het dakraam geschikt is voor jouw specifieke situatie, dan is deskundig advies nooit ver weg. Bij Bouwcenter vinden we het namelijk belangrijk dat je goed geïnformeerd je aankopen doet. Daarom investeren wij veel in het opleiden van ons personeel. Vraag hen dus gerust advies. Als je eenmaal zeker bent van de juiste aankoop, dan kun je ervoor kiezen zelf het dakraam af te halen of het door ons te laten bezorgen.

Content-Acties

Elke maand vind je hier de beste aanbiedingen. Bekijk ze snel en bestel online.
Spots_hoe_KP_205x150px

Volg de laatste trends op het gebied van renovatie en bouw op de voet.

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws van Bouwcenter.