Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Hout-en-plaatmateriaal

  • Slider_Vuren_960x370px

    Hout en plaatmateriaal


Hout en plaatmateriaal bij Bouwcenter

Bij Bouwcenter ben je verzekerd van kwaliteit als het gaat om hout en plaatmateriaal. Door de bouwmaterialen grootschalig direct bij de fabrikant in te kopen profiteer je niet alleen van kwaliteit en service maar ook van een scherpe prijs. Of je nu op zoek bent naar hout of plaatmateriaal voor de ruwbouw, afbouw of decoratie, bij Bouwcenter vind je al het hout en plaatmateriaal voor jouw project.


Het voordeel van hout

Hout is een makkelijk verwerkbaar natuurproduct dat voor veel toepassingen gebruikt kan worden. In ons assortiment hebben wij verschillende typen hardheid in hout die jij in iedere bouwfase kunt gebruiken. Hout is dus veelzijdig inzetbaar, makkelijk af te werken en geschikt voor zowel constructieve als decoratieve toepassingen.

Voordeel van hout:

  • Hout is recyclebaar
  • Hout is sterk
  • Hout is duurzaam
  • Hout heeft verschillende typen hardheid
  • Hout is toepasbaar voor verschillende toepassingen

Wij leveren plaatmaterialen in alle gangbare maten. Mocht je gewenste maat er niet bij zitten, dan is dat geen probleem. Wij leveren dat wat jij nodig hebt. Bij Bouwcenter denken wij met je mee, dus of je nu hout en plaatmateriaal nodig hebt voor constructieve of decoratieve doeleinden; wij hebben alles in huis.

Verantwoord hout en plaatmateriaal

Bij Bouwcenter vinden wij het belangrijk dat het hout verantwoord wordt gewonnen. Daarom zijn al onze hout en plaatmaterialen voorzien van het FSC- of PEFC-keurmerk. Hout is een duurzaam en natuurlijk product dat van zichzelf CO2-neutraal is. Hierdoor is hout een uitstekend product in de duurzame bouw.

Content-Acties

Elke maand vind je hier de beste aanbiedingen. Bekijk ze snel en bestel online.
Spots_hoe_KP_205x150px

Volg de laatste trends op het gebied van renovatie en bouw op de voet.

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws van Bouwcenter.