Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

IJzerwaren-gereedschappen-en-lijmen

  • Slider_IJzerwaren-gereedschap-lijmen_960x370px

    IJzerwaren, gereedschappen en lijmen

Bouwcenter voor al je gereedschap, ijzerwaren en lijm
 

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar materiaal voor een klein of een groot project. Handgereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen of lijmen; bij Bouwcenter vind je het allemaal. Wij weten wat de professional nodig heeft om effectief te kunnen werken; daarom bieden wij een ruim assortiment aan van de beste gereedschappen. Ben je op zoek naar kwalitatief goed gereedschap? Dan denk je aan Bouwcenter!


Gereedschap bij Bouwcenter

Bouwcenter weet dat je als professional alleen werkt met kwaliteitsgereedschap. Daarom kopen wij enkel in bij gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat jij met het beste gereedschap aan jouw project kunt beginnen.

Koop je gereedschap met deskundig advies

Heb je vragen over een bepaald gereedschap of ben je op zoek naar deskundig advies? Bezoek dan een van onze vestigingen en laat je adviseren door onze Bouwcenter-experts. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant goed geïnformeerd bent. Daarom staan wij graag voor je klaar, zodat jij met het juiste gereedschap aan jouw project kunt beginnen.

IJzerwaren kopen bij Bouwcenter

Een ding is zeker, als je bij Bouwcenter ijzerwaren koopt, ben je verzekerd van ijzerwaren van topkwaliteit. Voor de professional kopen wij enkel het beste in, daarom bieden wij een ruim assortiment aan van onder andere de merken AXA en Nemef.

IJzerwaren monteren

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor diverse materialen die nodig zijn om ramen en deuren aan een bouwwerk vast te zetten. Als we het hebben over dergelijke ijzerwaren zoals hang- en sluitwerk dan denken wij aan scharnieren, sloten maar ook aan nagels en profielen. Bouwcenter verkoopt elk type verankeringsmateriaal en hulpstuk wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je project. Mocht je advies nodig hebben of iets niet kunnen vinden, schroom dan niet om contact op te nemen met jouw Bouwcenter-vestiging. Wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om je project met succes af te ronden.

Bouwcenter heeft een voordelig assortiment ijzerwaren voor verschillende toepassingen, zoals het vastzetten van diverse houtmaterialen. Hier hoort natuurlijk ook al het bevestigingsmateriaal als moeren en bouten bij. Om het overzicht te behouden, hebben wij onze producten onderverdeeld in verschillende categorieën waarin je behalve ijzerwaren als hang- en sluitwerk ook profielen, accessoires en toebehoren vindt tegen een scherpe prijs. Maar natuurlijk ook bevestigingsmaterialen als spijkers, schroeven en bijbehorende bouten en moeren.

Verschillende toepassingen van lijm

De diversiteit aan toepassingsmogelijkheden van lijm is groot; het is een typisch afwerkingsproduct waar iedere professional mee te maken krijgt. Door de jaren heen is er voor ieder denkbaar materiaal een lijmsoort ontwikkeld. Als professional weet je dat de juiste keuze voor een lijmsoort afhangt van de ondergrond, elasticiteit en waterdichtheid. Daarom heeft Bouwcenter een ruim assortiment aan lijm voor verschillende ondergronden. Het maakt niet uit of je lijm zoekt voor hout, staal, glas, steen, tegels, kunststoffen, dakbedekking, vloerbedekking of wandbekleding; bij Bouwcenter vind je het allemaal. Mocht je het type lijm dat je nodig hebt niet in onze webshop vinden, dan kun je altijd terecht bij jouw de Bouwcenter-vestiging bij jou in de buurt.

Content-Acties

Elke maand vind je hier de beste aanbiedingen. Bekijk ze snel en bestel online.
Spots_hoe_KP_205x150px

Volg de laatste trends op het gebied van renovatie en bouw op de voet.

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws van Bouwcenter.