Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

Wastafels-en-fonteinen


Fonteinkraan

Goed werkend sanitair is een belangrijke vereiste in een moderne woning of bedrijfspand. Wanneer je op zoek bent naar een functionele fonteinkraan, of andere kwalitatieve sanitaire voorzieningen, dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres. In ons assortiment vind je vele vriendelijk geprijsde modellen, voorzien van een degelijk ontwerp en met eenvoudige montagemogelijkheden. Met een fonteinkraan van Bouwcenter beschik je over een uitstekend product met een stijlvol design


De juiste fonteinkraan voor ieder bouwproject

De fonteinkraan staat ook bekend als ‘toiletkraan’. Z’n compacte afmeting en kortere uitloop maakt dit type kraan namelijk bijzonder geschikt voor toepassingen op wastafels (‘fonteinen’), aangezien het water niet makkelijk over de lage wastafelrand kan spuiten. Bij ons heb je keus uit fonteinkranen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Afhankelijk van je verwachtingen, de beschikbare ruimte en het budget vind je in ons assortiment altijd de juiste kraan.

Fonteinkraan: Snelle levering en goede service

Een fonteinkraan kun je bij Bouwcenter vlot en probleemloos online bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het is ook mogelijk om de kraan voorafgaand aan het aanschaffen van dichtbij te bekijken in één van de vele Bouwcenter vestigingen. Ons deskundige personeel staat je graag persoonlijk te woord bij eventuele vragen. Naast een uitgebreid assortiment met bouwmaterialen kun je bij ons namelijk ook terecht voor een goede service. Nadien is het mogelijk je producten direct mee te nemen, maar ook aflevering op de locatie van het bouwproject is mogelijk.