Aanvragen klantenpas

Hoe werkt het?

Als Bouwcenter-klant kun je één of meer Bouwcenter Klantenpassen aanvragen (met een maximum van één pas per medewerker). Vraag deze pas aan bij de balie van jouw Bouwcenter-vestiging. 

Voor het aanvragen van een Bouwcenter Klantenpas is het vereist om ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel. Alle klantenpas voorwaarden zijn hier te vinden.

Verzilveren klantenpas

Alhoewel meerdere personen binnen een bedrijf een klantenpas op naam kunnen hebben, mag slechts één persoon (de stamkaarthouder) de Bouwcenter-spaarpunten verzilveren. Medewerkers die een Klantenpas op naam hebben maar geen stamkaarthouder zijn, kunnen wel spaarpunten laten bijboeken.

Sparen

Houders van de Bouwcenter Klantenpas kunnen punten sparen door materialen bij hun Bouwcenter-vestiging af te halen. Elke €10 (exclusief btw) bij afhalen die je bij je Bouwcenter-vestiging besteedt, is goed voor één (1) spaarpunt.

De Bouwcenter Klantenpas is géén betaalmiddel en blijft eigendom van Bouwcenter. Bouwcenter-spaarpunten kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten.

Terug naar klantenpas-pagina