JBL Link Portable

1400 punten

De JBL Link Portable levert krachtig, meeslepend 360-graden geluid gedurende maximaal acht uur. Volledig draadloos. Neem het mee naar de tuin, badkamer of keuken. Waterdicht en solide. Deze partable speaker kan tegen een beetje water en is bestand tegen schokken en stoten. Beleef de muziek zonder onderbrekingen of vertragingen via je WiFi-netwerk. Gebruik je stem om naar je favoriete nummers te vragen en geniet van muziekstreaming met de Google-assistent. Krijg toegang tot populaire muziekdiensten via AirPlay 2 en Chromecast. Het opladen is eenvoudig dankzij een handige, gemakkelijk te gebruiken oplader.

JBL 360-graden Pro Sound

Omring jezelf met muziek. JBL Link Portable verspreidt geluid in alle richtingen dankzij een full-range transducer met 360-graden geluidspreiding. De digitale amp levert audio over de volle bandbreedte dankzij een geavanceerd algoritme. Geniet overal in huis van kristalheldere hoge tonen, scherpe middentonen en kamerbrede bastonen.

Ingebouwde AirPlay 2 en Chromecast

Stream al je favoriete muziekstations, audioboeken en podcasts met AirPlay 2 en Chromecast.

Speel en beheer je muziek met je stem

Beheer je soundscape. Gebruik je stem om naar je favoriete nummers te vragen en geniet van muziekstreaming met de Google-assistent.

8 uur afspeeltijd

Link Portable geeft je tot acht uur speeltijd. Geniet van de podcasts of audioboeken. Luister naar elk gewenst nummer op je favoriete album. Je hebt meer dan voldoende capaciteit.

IPX7-Waterproof

IPX7-Waterproof beschermt JBL Link Portable tegen kleine huishoudelijke ongelukken.

Opladerhouder

Je luidspreker opladen is simpel. Sluit de oplaadhouder aan op een stopcontact en plaats je JBL Link Portable op de houder. Je bent in no-time klaar om weer van je muziek te genieten.

Eenvoudige installatie met de Google Home-app

Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je de JBL Link Portable gemakkelijk instellen en bedienen.