EZVIZ LC3 IP-beveiligingscamera

1600 punten

Wandlampcamera voor slimme beveiliging 2-in-1 voor slimme verlichting en geavanceerde beveiliging

De LC3 is een krachtige 4MP beveiligingscamera met spotlight, die uw huis dag en nacht veiliger maakt. Tevens functionerend als slanke wandlamp, past de LC3 in elk huishouden om donkere plaatsen te verlichten met op afstand te besturen slimme bedieningselementen. De LC3 biedt AI-aangedreven persoonsdetectie, actieve verdediging en tweewegaudio om effectief te waken over buitenruimtes zoals patio's, gangen, binnenplaatsen, enz.

Instelbare helderheid met eenvoudige bediening via de app

Met een instelbare wandlamp van maximaal 700 lumen, biedt
de LC3 eenvoudige, energiebesparende verlichting op maat met eenvoudige bediening via de EZVIZ-app. Gebruik de LC3 om uw aankomst thuis te verlichten, een aangename sfeer in de achtertuin te creëren of een hoorbare waarschuwing te geven bij menselijke of bewegingsdetectie. De keuze is aan u.

Superieure details bij hogere resolutie

De LC3 biedt die niet alleen helderdere, maar ook duidelijkere video. Dankzij de 4MP camera levert de LC3 hoogwaardige beelden met scherpe details. Het is zelfs ideaal voor het bewaken van grote ruimtes.

Duidelijke en kleurrijke beelden, zelfs 's nachts

Met zijn grote diafragma van f2,3 en nachtzicht tot 10 meter, biedt
de LC3 heldere beelden bij weinig licht. Sterker nog, de LC3 biedt extra ondersteuning voor nachtelijke bewaking dankzij nachtzicht in kleur, dat automatisch of handmatig kan worden ingeschakeld met behulp van de ingebouwde verlichting