Motorola Edge 30 Pro - 256GB - Cosmos blauw

7700 punten

Motorola edge 30 pro herdefinieert de spelregels, zodat je je prestaties kunt verbeteren. Met de toonaangevende Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processor en drievoudige camera's met hoge resolutie bereid je je voor op ongeëvenaarde prestaties.

Krachtig en snel

Ervaar de nieuwste Snapdragon 8 Gen 1 Mobile platform, Qualcomm's snelste en krachtigste processor. Laad de apps waar je dol op bent razendsnel. Verbind met 5G-netwerken en krijg razendsnelle snelheden, of het nu gaat om het laden van je instagram-feed of het downloaden van je favoriete programma's in seconden.

 
Camera

Leg elk omgelooflijk detail in helder daglicht vast met twee 50 megapixel-camera's, van ultragroothoekopnamen tot extreme close-ups. Focus sneller en nauwkeuriger bij weinig lichtomstandigheden met onmiddelijke focus op alle pixels. Neem filmische video's rechtstreek op je telefoon op in 8K of neem HDR10+ video's op in meer dan een miljard kleurtinten. Ook maak je fantastische selfies met hoge resolutie met een 60 megapixel camera aan de voorzijde.

Display en audio

Breng je favoriete programma's en films tot leven in levenidge kleuren met diepe zwarttinten op een 6,7 inch Max Vision OLED display. Bekijk al je content zonder enige vertraging dankzij de ongelooflijk soepele 144 Hz vernieuwingsfrequentie. Met twee grote stereoluidsprekers luister je met een verbeterde bas, heldere zang en nog meer helderheid bij hogere volumes.

Accu en opladen

Verbind met 5G-snelheid en doe alles wat je wilt doen zonder je zorgen te maken over de accuduur met een 4800 mAh accu. Moet je snel opladen? Dan laad je je telefoon met de nieuwe TurboPower 68W oplader 50% op in 15 minuten.