De Bouwbecue Weken komen eraan!

11-jun-2020

Maak kans op toffe BBQ-cadeaus!

Elke afhaalklant in de vestiging ontvangt een kraskaart. Na het krassen zie je direct of je prijs hebt. Zo simpel is het. KRAS EN WIN!

De hoofdprijs is de BBQ barrel. De BBQ barrel is 87 centimeter hoog en heeft een inhoud van wel 200 (!) liter. Bovenop hangt een mand voor de kolen en daarop past gemakkelijk het rooster waar een heerlijk stukje vlees gemaakt kan worden. Dit gaat deze zomer zeker voor een hoop plezier zorgen!

                                         

De andere prijzen zijn ook zeker niet mis. Win een lederen schort, 100% top kwaliteit. Gemaakt van echt én soepel buffelleer. Leuk weetje: het is handgemaakt in Waalwijk, Nederland. En het heeft nog een pluspunt, het is namelijk gemakkelijk met een vochtige doek schoon te maken. Hierdoor kun je nog langer genieten van een prachtig lederen schort. Deze zomer kun je in stijl bbq'en! 

Bouwcenter helpt je op weg naar een te gekke zomer! Er zijn namelijk nóg meer mooie prijzen te winnen, zoals een BBQ bucket (super handig voor het kleine gezelschap!), BBQ wanten van katoen en één kant van rubber (zodat je veilig kunt bbq'en en je de gezellige middag/avond niet hoeft te onderbreken voor een ziekenhuisbezoek) of BBQ gereedschap en dat uiteraard in een stijlvolle draagtas om het gemakkelijk weer op te kunnen bergen.

 

 

Ga snel naar jouw vestiging, kras jouw kraskaart open en ontdek direct jouw prijs! KRAS EN WIN! Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging.

Bekijk de actievoorwaarden