Leadax op DWDD!

23-sep-2019

Het product dat de afgelopen tijd steeds vaker in de schijnwerpers staat. Zowel bij Bouwcenter als elders. Dit omdat het een heel innovatief product is. Leadax is een loodvervanger en is niet alleen lichter en goedkoper, maar ook veel minder schadelijk voor mens en milieu.

Nationaal Icoon 2019

Vandaag, 23 september, is Leadax te zien in De Wereld Draait Door. Tussen 19:00 en 20:00 barst de strijd los voor de titel 'Nationaal Icoon'. Een prijs voor de meest innoverende producten die wereldwijde problemen oplossen en bijdragen aan de Nederlandse economie.

Van de 10 deelnemers zullen 3 winnaars bekend worden gemaakt. Leadax is één van de tien finalisten. Als het product wint, mogen ze aanschuiven aan tafel. De prijs zal overhandigd worden door de Minister van Economische Zaken en Klimaat: Mona Keijzer.

Kijk mee!

Dus ben je benieuwd of dit product de winst naar binnen halen vanavond? Kijk samen met 1,2 miljoen andere kijkers om 19:00 naar DWDD op NPO 1!

Inmiddels is bekend dat Leadax het helaas niet bij een van de winnaars is geëindigd. Toch benieuwd naar de aflevering? Hij is hier te vinden: https://www.npostart.nl/de-wereld-draait-door/23-09-2019/BV_101394394