YBS Insulation lanceert Nederlandse website

31-okt-2018

YBS Insulation, producent en leverancier van meerlaags isolatiemateriaal, heeft een nieuwe website gelanceerd. Het platform staat boordevol Nederlandse toepassingen, documentatie, certificering, toepassingen en producten. Handig voor bouwprofessionals die meer willen weten over het dunne isolatiemateriaal.

Over YBS Insulation

YBS Insulation produceert en levert meerlaagse reflecterende isolatiefolies voor verschillende toepassingen. Het isolatiemateriaal is bijzonder dun en isoleert op basis van reflectie van stralingswarmte. Het materiaal is KIWA-DBA én ISSO gecertificeerd, als enige leverancier van reflecterende meerlaagse folies. Het complete assortiment bestaat uit SuperQuilt, BreatherQuilt, BreatherFolie, Airtec DoubleBubble, FoilFloor en FoilTec, allen te gebruiken voor verschillende toepassingen. Professionals kiezen steeds vaker voor het isolatiemateriaal van YBS Insulation, omdat het slank en efficiënt isoleert.

Referentieproject

Meer weten over de verschillende toepassingsmogelijkheden? Bekijk dan het referentieproject, waarbij woningcorporatie Stadslander SuperQuilt inzette bij het isoleren van 112 huurwoningen.

Terug naar nieuws-items

Bekijk

Woningcorporatie Stadslander isoleerde 112 huurwoningen met SuperQuilt