Bouwcenter lanceert tweede editie Cirkel

01-okt-2018

Duurzaam bouwen is een veel gehoord begrip. Helemaal nu alle nieuwbouwproductie in de woning- en utiliteitsbouw in 2020 energieneutraal moet zijn. Om bouwprofessionals hierop voor te bereiden, brengt Bouwcenter vier keer per jaar het duurzaamheidsmagazine Cirkel uit. 

Over het magazine

Bouwcenter gelooft in de groei en toekomst van duurzaam bouwen. Toch is er nog veel onbekend binnen de branche. Wat betekent BREEAM of BENG bijvoorbeeld? Of wat komt er kijken bij Luchtdicht bouwen? Abstracte technische termen en afkortingen. Cirkel brengt hier met meerdere jaarlijkse nummers verandering in. Op een toegankelijke manier worden relevante onderwerpen aangesneden. Iedere editie behandelt een actueel thema binnen duurzaam bouwen. Cirkel bevat vaste rubrieken en komt tot stand in samenwerking met Duurzaam Gebouwd, hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid.

De tweede editie

De tweede editie van Cirkel staat volledig in het teken van PEFC en FSC-gecertificeerd hout. Hout met een verantwoorde herkomst. Dit nummer bevat diverse verdiepende thema-interviews, met belangrijke spelers uit de houtmarkt. Ook is er ruimte voor een aantal interessante referentieprojecten, waar gecertificeerd hout een centrale rol speelt. Loek Wensink, directeur van een aantal Bouwcenter HCI-vestigingen, vertelt alles over duurzaam ondernemerschap op zijn werkvloer. Tot slot lees je alles over de nieuwste duurzame alternatieven op het gebied van bouwmaterialen. Kortom: een interessante editie boordevol weetjes, noviteiten en interessante interviews. Een must read voor iedere bouwprofessional.  

Terug naar nieuws-items

Downloaden

Bekijk nu de tweede editie van Cirkel!

Download Cirkel nu!