Bouwcenter Lease mei

30-apr-2020

Exclusief voor Bouwcenter klanten

ACTIE MEI: In de maand mei staat Opel in het zonnetje! De Opel Vivaro L2H1 Edition is voor slechts €489,- per maand en de Opel Combo L1H1 Edition voor slechts €379,- per maand te verkrijgen. Dit is allebei inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. Een scherp tarief i.c.m. een korte looptijd! Daarnaast ontvang je een bouwbon t.w.v. €250,- bij het afsluiten van een leasecontract. 

Bouwcenter Lease, een initiatief van Bouwcenter en Lease.Auto

Bouwcenter Lease maakt gebruik van de kennis, deskundigheid en ervaring van Lease.Auto. Dankzij aparte kortingsafspraken en een actueel inzicht in de voorraden bij importeurs en grote dealers, kunnen wij voor jou het gewenste voertuig tegen het scherpste tarief inkopen en uiterst snel leveren.

Partner in Business

Met Bouwcenter Lease heb je een partner in business, waarbij jij samen met je adviseur bepaalt welke mobiliteitsoplossing het beste aansluit op jouw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie en past bij het doel waarvoor het voertuig wordt ingezet.

Bouwcenter Lease combineert de kwaliteit van Bouwcenter met het vakmanschap van meer dan 20 gecertificeerde adviseurs en het grootste automotive netwerk van Nederland.

Wij gaan jou ontzorgen

Als ondernemer wil jij je kunnen focussen op de bedrijfsvoering, je vakmanschap, het verwerven van nieuwe business en het versterken van de relatie met je klanten. Het maakt dan niet uit of je ZZP-er bent, MKB-er of een grote onderneming.

Bouwcenter Lease kan jouw wagenpark beheren. Niet bij minimaal 10 voertuigen, maar altijd!

Wil je meer weten? Bekijk dan alle informatie op www.bouwcenterlease.nl.