Bouwcenter steunt Stichting van het Kind

18-jul-2018

Weet jij dat er veel kinderen in Nederlandse tehuizen leven? Bijvoorbeeld omdat zij niet meer thuis kunnen wonen door mishandeling, verstoting of verwaarlozing? Onacceptabel vinden wij, helemaal omdat we als familiebedrijf weten hoe belangrijk je netwerk is. Daarom slaan wij de komende jaren de handen inéén met Stichting van het Kind. Zij zetten zich belangeloos in voor deze kwetsbare groep. Het doel? Hen een zelfredzame toekomst bieden met concrete projecten. Allemaal in samenspraak met deze groep én er volledig op gericht dat zij weer even kind kunnen zijn.

Acties Bouwcentervestigingen

Veel Bouwcentervestigingen trekken zich het lot van deze kinderen aan. Bouwcenter Concordia, Bouwcenter Filippo-West en Bouwcenter Blauwhoff hebben acties ontplooid. Zij moedigen klanten aan om klantenpaspunten te doneren óf een geldbedrag over te maken. Het ingezamelde geld wordt omgezet in een leuke dag voor de kinderen. Bijvoorbeeld naar een attractiepark of dierentuin, wat de kinderen zelf willen.

Ook Bouwcenter HCI zet zich de komende tijd volledig in voor een zorginstelling in de regio. Gewoon, bij hen in de achtertuin. Dichterbij komt het niet. Het doel van deze acties is om goedgevulde sportzakken te regelen. Sport attributen, zodat de kinderen even lekker kunnen sporten. Van tennis tot voetbal of hockey, álles is mogelijk.

Steun Stichting van het Kind ook

Wil jij Stichting van het Kind ook helpen bij het goede werk? Mooi! Hou dan vooral Bouwcenter.nl in de gaten voor acties. Kun je niet wachten en wil je nu wat doen? Dan ben je al voor 5,00 per maand donateur. Jouw donatie komt volledig ten goede aan kinderen in Nederlandse tehuizen. Doneren doe je hier.

Terug naar nieuws-items