Bouwcenter steunt...

02-sep-2022

 

GOEDE DOELEN

Wij van Bouwcenter bouwen graag. Oók aan de toekomst van onze volgende generaties. Daarom ondersteunen wij goede doelen, die bijdragen aan een goede toekomst voor Nederlandse jeugd.

STICHTING SEMMY

Weet je wat de meest dodelijke vorm van kinderkanker is? Waartegen geen behandeling is en dus geen kans op genezing? 

Achttien kindjes per jaar worden getroffen door een tumor in de pons van de hersenstam. Stichting Semmy is het fonds in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek naar deze vorm van kinderkanker financiert. voor de achttien getroffen gezinnen is er na diagnose geen hoop. Het doel van Stichting Semmy is dan ook: hoop na de diagnose. Kijk voor meer informatie op stichtingsemmy.nl

image6b3na.png

VEER(LE)KRACHT

Bij Veerle is begin 2022 een Diffuus Midlijn Glioom (DMG) vastgesteld. Dit is een zeldzame en agressieve vorm van hersenkanker. De kinderen die deze vorm van kanker hebben, hebben helaas tot nu toe een zeer lage overlevingskans. Helaas is Veerle in maart 2023 overleden aan deze ziekte. Buiten Europa zijn enkele, veelbelovende medische trials gestart en door geld in te zamelen, wil stichting Veer(le)kracht dit ook naar Nederland halen. Kijk voor meer informatie op veerlekracht.nl.

blobid1.png