Bouwlab zoekt tester!

12-apr-2018

Bouwcenter is weer op zoek naar een testpersoon. Dit keer voor een wel héél bijzonder product: de Wedi Sanwell Scheidingsmuur. Meedoen is simpel. Wij zijn op zoek naar een echte bouwpro die deze scheidingswand goed kan gebruiken tijdens een klus. Iemand die werkzaam is in de bouwindustrie als bouwvakker, aannemer of zzp-er en die het leuk vindt om zijn bevindingen te filmen. Winnen is direct testten en filmen dus. 

Over de Wedi Sanwell Scheidingsmuur

De Wedi Sanwell Scheidingsmuur is een stabiel wandelement met een geïntegreerde nis. Ideaal als scheidingswand in een moderne douche. Bijzonder eenvoudig te monteren en direct te betegelen. Daarbij kunnen zowel de grootte als het misformaat van het element individueel worden aangepast. De Wedi Sanwell Scheidingsmuur is vervaardigd van waterdicht polystyreen hardschuim. 

De voorwaarden

Ben jij werkzaam in de bouw en wil je een filmpje maken van jouw bevindingen? En kun je direct een opname maken, het liefst binnen een maand? Like dan onze Facebook-pagina en vertel waarom jij de ideale tester bent voor deze Bouwlab actie. Wie weet ben jij de winnaar van de Wedi Sanwell Scheidingsmuur. 

Gerelateerde artikelen