Actievoorwaarden

AANVULLENDE SPELVOORWAARDEN DE LODEN HAMER

 • Deze aanvullende spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie ‘De Loden Hamer’ (hierna verder te noemen: het “Spel”) van Radio Veronica 103 FM B.V., Bergweg 70, 1217 SC in Hilversum (hierna verder te noemen “Veronica”). Veronica is onderdeel van Talpa Network B.V. Het Spel heeft tot doel het promoten van Bouwcenter.
 • Naast deze aanvullende spelvoorwaarden zijn ook de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa Network van toepassing. Deze zijn hier te vinden. Bij afwijking prevaleren de aanvullende spelvoorwaarden.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan het Spel is 18 jaar.
 • De spelperiode loopt van maandag 18 oktober 2021, 07:00 uur t/m 22 oktober 2021, 09:30 uur.
 • Deelnemen aan het Spel kan als volgt:
 1. Deel vanaf 29 september 2021 jouw grootste klusblunder via de gratis Radio Veronica-app met #blunder. Dit kan tot 20 oktober 2021, 18.00 uur. Onze jury selecteert de leukste klusblunders;

 2. Luister van 18 t/m 22 oktober 2021 tussen 07.00 uur en 09.30 uur naar De Veronica Inside Ochtendshow.

 3. Kom je tussen maandag 18 en donderdag 21 oktober 2021 live in de uitzending? Dan ben jij dagwinnaar en win je een bouwradio.

 4. Op vrijdag 22 oktober 2021 kiezen we uit de vier dagwinnaars de allergrootste blunder. Kom jij wederom in de uitzending? Dan ben jij de Winnaar van de hoofdprijs en win jij de Loden Hamer én een klustegoed t.w.v. €1000,-.

 • Binnen de spelperiode zijn er van maandag 18 t/m donderdag 21 oktober 2021 vier spelrondes (1 spelronde per dag) met dagelijks 1 trekking (dagprijswinnaars). Uit deze 4 spelrondes wordt 1 winnaar geselecteerd voor de hoofdprijs, welke op vrijdag 22 oktober 2021 wordt uitgereikt.
 • Om deel te nemen aan het Spel laat je in de Radio Veronica-app je gegevens achter en jouw verhaal (het “Ingezonden Materiaal”). Door inzending van het Ingezonden materiaal verleen je aan Veronica alle benodigde rechten met betrekking tot het Ingezonden Materiaal zoals nader omschreven in artikel 6 van de Algemene Spelvoorwaarden (“Ingezonden Materiaal”). Veronica accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die een deelnemer eventueel zal lijden als gevolg van (onrechtmatig) gebruik door derden van de/het aan Veronica ter beschikking gestelde Ingezonden Materiaal.

  Deelnemers zijn zich ervan bewust dat bepaalde (bijzondere)persoonlijke gegevens en achtergrondinformatie, zoals eventueel opgenomen, te horen en/of te zien op het Ingezonden Materiaal, mogelijkerwijs gedurende het Spel aan de orde komen.
 • De te winnen prijzen bestaan uit:
  4 x een dagprijs: een PerfectPro bouwradio (op te halen bij jouw dichtstbijzijnde Bouwcenter-filiaal)
  1 x een hoofdprijs: de Loden Hamer PLUS € 1.000,- klustegoed.
 • Deelname aan het Spel is gratis.
 • Iedere deelnemer maakt één keer kans op het winnen van een prijs.
 • Winnaars krijgen binnen 5 werkdagen na het winnen van de prijs telefonisch bericht over de gewonnen prijs. Winnaars kunnen tot uiterlijk 30 dagen na het bekendmaken van de winnaars aanspraak maken op de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch en zal in zijn/haar plaats een nieuwe winnaar getrokken worden.
 • Talpa Network gaat zorgvuldig om met de door jou verstrekte gegevens. De persoonsgegevens die je in het kader van het Spel aan Radio Veronica verstrekt (waaronder de eventueel in het Ingezonden Materiaal opgenomen (bijzondere) persoonlijke gegevens), worden door Radio Veronica en Bouwcenter uitsluitend gebruikt voor de organisatie van het Spel zoals opgenomen in deze voorwaarden en in aanvulling op de Privacyverklaring van Talpa Network. Indien er bijzondere persoonsgegevens in het Ingezonden Materiaal zijn verwerkt geef je uitdrukkelijk je toestemming aan Talpa Network om deze gegevens te gebruiken.
 • Na het winnen van een prijs is het gedurende 3 maanden niet mogelijk om via acties van Veronica opnieuw prijzen te winnen.
 • Voor extra informatie of eventuele klachten met betrekking tot het Spel kun je contact opnemen via info@radioveronica.nl. Zorg ervoor dat je de informatie zoals genoemd in artikel 2.5 van de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa Network vermeldt. Je ontvangt een telefonische of schriftelijke reactie met eventueel en uitsluitend ter beoordeling van Veronica een voorstel om de klacht op te lossen.
 • Voor vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je contact opnemen met privacy@talpanetwork.com.
 • Laatste update: 29 september 2021