De nieuwe editie van Cirkel is uit!

23-jul-2019

In 2023 moet de basis klaar staan voor de transformatie naar een volledig circulaire economie. Circulair bouwen is iets wat we steeds vaker voorbij zien komen, maar wat het precies inhoud is niet altijd even duidelijk.  

Circulair bouwen

Het is een feit dat 40% van al het afval, bouw- en sloopafval is. Dit kan en moet minder worden, mede door het creëren van een circulaire economie. Maar hoe krijgen wij het in onze branche voor elkaar om volledig circulair te kunnen bouwen? Weet je het antwoord niet? We helpen je verder in onze nieuwe editie van Cirkel. Het staat vol met rubrieken, tips, duurzame producten en meer over het onderwerp 'Circulair bouwen'. 

Over het magazine

Cirkel is hét duurzaamheidsmagazine voor bouwprofessionals. Iedere editie houden we je op de hoogte van de duurzame ontwikkelingen binnen de branche. Wij geloven namelijk dat dit de toekomst heeft en er een verantwoordelijkheid bij ons ligt. Ook de overheid investeert steeds meer geld om de branche te stimuleren in duurzaam bouwen. Toch is er hierover bij vele bouwprofessionals nog maar relatief weinig bekend. Cirkel brengt hier verandering in. Op een toegankelijke manier worden relevante onderwerpen aangesneden.

Aanvragen

Wil je alvast een 'sneak-peek'? Klik hieronder om het inkijkexemplaar te bekijken. Voor het volledige online exemplaar hoef je alleen maar je e-mailadres in te vullen en we sturen hem naar je op!

Cirkel editie 4 - Circulair bouwen

Bekijk hier het inkijkexemplaar of laat hem naar je op sturen!

Klik hier