Eerste elektrische bus

21-apr-2020

Bij Bouwcenter RAB wordt er sinds kort met een volledig elektrische bus gereden. Ze willen ze hiermee nog een stap in de goede richting zetten. 

DUURZAAM TRANSPORT

Er is een mooi initiatief ontstaan bij Bouwcenter RAB Amsterdam. Ze hebben zich namelijk als een van de vele bedrijven aangesloten bij de Green Deal ZES (Zero Emission Stadslogistiek). Hiermee hebben de deelnemende partijen afgesproken, door samen te werken de uitstoot te verminderen en te streven naar emissievrije steden. Een groeiende vraag naar bezorging op locatie zorgt voor meer drukte op de weg. Met 100% elektrische voertuigen zal Bouwcenter RAB zijn steentje bij dragen aan het lastige, maar nodige proces om zo snel mogelijk de uitstoot te verminderen.

Binnenkort zal ook Bouwcenter RAB Utrecht met de eerste 100% elektrische bestelbus gaan rijden. Een mooie stap! En wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen...

Bron: https://www.greendealzes.nl/deelnemende-partijen/

Met het oog op de toekomst

Bouwcenter is constant bezig om manieren te vinden om te kunnen bijdragen aan een duurzamere branche. Dit verhaal is er een voorbeeld van, maar er zijn nog meer manieren waarop wij ons steentje bijdragen. Wil je meer weten over hoe Bouwcenter dit realiseert? Bekijk hier de duurzaamheidspagina van Bouwcenter.