Nieuw Bouwcenter Keukenmagazine is uit

01-mrt-2018

Bouwcenter heeft een gloednieuwe Keukenglossy uitgebracht, boordevol interessante interviews, vingerlikkende recepten, de laatste keukentrends én fijne culinaire reportages. Het magazine is onmisbaar op iedere Bourgondische keukentafel.

Bouwcenter Keukenmagazine editie 2018

Dit Bouwcenter Keukenmagazine staat in het teken van de woonkeuken. Dé ruimte waar je samenkomt met vrienden, een wijntje drinkt met je partner, een belangrijk verslag uitwerkt of gezellig samen eet met je gezin. Een centrale plek in huis waar je elkaar ontmoet. De onderwerpen die in dit issue aan bod komen zijn even culinair als verrassend. Perfect leesvoer voor iedere keukenprins(es); van beginner tot pro.

Een kleine greep uit de onderwerpen

Vergaap jezelf aan de mooiste Sensum keukens, kom alles te weten over de nieuwste snufjes op het gebied van afzuigkappen, maak kennis met topkok Julius Jasper, inspireer jezelf met de laatste keukentrends, kom op nieuwe suggesties met de allerlekkerste recepten en nog véél meer. Kortom: heerlijk leesvoer.

Bouwcenter Keukenmagazine aanvragen

Wij van Bouwcenter blijven graag verassen. Daarom brengen we ieder jaar dit glossy Keukenmagazine uit. Puur om je te inspireren met de mooiste keukens. Het magazine heeft een adviesprijs van €4,95, maar is gratis verkrijgbaar voor jou. Gewoon, een culinair cadeau van ons. Wil jij het Bouwcenter Keukenmagazine ook hebben? Maak dan een afspraak in één van onze Bouwcenter showrooms óf vraag het hier aan. Veel leesplezier!  

Terug naar nieuwsitems

Keukenmagazine

Vraag nu het Bouwcenter Keukenmagazine aan voor een stevige dosis keukeninspiratie!

Vraag nu gratis aan