Rockpanel vernieuwd merkidentiteit & productaanbod

08-nov-2017

Vanaf 6 november 2017 introduceert Rockpanel een vernieuwd productaanbod met meer keuzes en oplossingen voor de klant. Het assortiment is uitgebreid en onderverdeeld in diverse segmenten en varieert van Basistoepassingen tot Premium gevels. Voor iedere klus een passende Rockpanel gevelplaat. Naast het verruimde assortiment presenteert Rockpanel ook een nieuwe merkidentiteit met een compleet vernieuwd logo. 

Meer keuze met een uitgebreid kleurenpalet

Het aantal standaardkleuren is uitgebreid van 24 tot 50 en kunnen in elke hoeveelheid worden besteld. Ook zijn er aan de bestaande 50 special kleuren van Rockpanel Colours 44 nieuwe kleuren toegevoegd. In totaal kan er gekozen worden uit 144 tinten en schakeringen. Alle producten uit het Rockpanel Colours assortiment zijn gebaseerd op RAL- en NCS-standaarden, zodat de kleuren goed aansluiten met die van andere bouwelementen. 

Nieuw product: Rockpanel Uni

Het nieuwe Rockpanel Uni product is te gebruiken voor kleine gevels en toepassingen rondom het dak. Het product is in 3 RAL-kleuren verkrijgbaar en biedt veel voordelen. Rockpanel Uni is lichtgewicht, overschilderbaar, gemakkelijk hanteerbaar en bewerkbaar als hout.  Bovendien is Rockpanel Uni niet gevoelig voor vocht. Het product zet niet uit, krimpt niet in en de randen hoeven niet afgewerkt te worden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw portfolio, nieuwe merkidentiteit

Naast het nieuwe productaanbod lanceert Rockpanel ook een geheel nieuwe merkidentiteit. De evolutie van een merk krijgt gestalte door een nieuw logo en symbool, afgestemd op de branding van het aanbod van de ROCKWOOL Group. Met de rebranding van Rockpanel vindt het merk een goede aansluiting met de ROCKWOOL familie. 

Terug naar nieuwsoverzicht