Training Commercieel Omgaan met Duurzaam Hout

17-okt-2018

Kennisdeling is belangrijk voor Bouwcenter. Zeker wanneer het gaat om duurzaam ondernemerschap, want duurzaam bouwen staat hoog op de agenda. Daarom werd de training Commercieel Omgaan met Duurzaam Hout georganiseerd op Landgoed Twickel, exact een week geleden. Duurzaamheidsexperts uit het hele land reisde af naar Delden, in het oosten van het land, om zich bij te laten praten over gecertificeerd hout.

Het programma

Bouwcenter verkoopt grotendeels FSC- en PEFC gecertificeerd hout. Toch komen er nog veel vragen binnen vanuit de vestiging. “Wat is het voordeel voor de klant?” Waarom is duurzaam hout eigenlijk duurder?” En, ook erg belangrijk, hoe stimuleren wij de verkoop van gecertificeerd hout. Ben Romein en Arjan Alkema van FSC Nederland beantwoorde tijdens een enerverende middag alle vragen die leven binnen onze vestigingen. Deelnemers werden daarna door bosbeheerder Jasper de Groot getrakteerd op een stevige wandeling door het bos en een rondleiding door de houtzagerij.

Magazine Cirkel

In december wordt de tweede editie van Cirkel gelanceerd: hét duurzaamheidsmagazine van Bouwcenter. Het tweede nummer gaat over gecertificeerd hout. Hierin kom je alles te weten over duurzaam hout én krijg je een inkijkje in de trainingsmiddag op Landgoed Twickel. Wil je de voorgaande editie van Cirkel bekijken? Bekijk dan snel een preview van het magazine of vraag jouw exemplaar nu aan. 

Downloaden

Bekijk nu de eerste editie van Cirkel!

Download nu