Vanaf nu verkrijgbaar: Bouwcenter Green Bags

04-jun-2018

Wil jij makkelijk van jouw bouwafval af en er ook nog eens zeker van zijn dat minimaal 95% wordt gerecycled? Dan is de Bouwcenter Green Bag écht iets voor jou! Met een Bouwcenter Green Bag sla je snel en gemakkelijk jouw afval op. Zelf wegbrengen naar de lokale milieudienst is niet meer nodig. Dat doen wij voor jou!

Diverse maten Green Bags

De Bouwcenter Green Bags zijn in 2 maten verkrijgbaar; de grote en kleine variant. Heb je een grote klus en dus veel bouwafval? Dan is de grote Bouwcenter Green Bag (1m3) handig. Wij halen deze op, voeren het af en recyclen het bouwafval voor een all-inprijs van slechts €69,-. Heb je minder afval, maar wil je wel gebruik maken van alle gemakken? Kies dan voor de little green bag (55 x 87 cm) voor slechts €26,- bij 10 zakken. Bij een bezoek aan jouw Bouwcentervestiging kan je die daar storten. Geen extra kosten en geen extra rit naar de afvalverwerker.

Meer informatie over de Bouwcenter Green Bags

Wil jij meer informatie over de vele gemakken van een Bouwcenter Green Bag? Bijvoorbeeld wat je wel én niet hierin mag opslaan. Of heb je andere vragen? Neem dan snel contact op met een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt of bekijk deze pagina voor meer informatie.