Verbouwing Bouwcenter Concordia Meppel in volle gang

18-sep-2017

De bouw van een gloednieuw magazijn en grote Bouwshop bij Bouwcenter Concordia Meppel is in volle gang. De nieuwbouw vormt een mooi vertrekpunt om nieuwe concepten te lanceren. Er wordt een grote hal gemaakt van 75 bij 100 meter, ongeveer twee keer zo groot als de voormalige hal. Met een inrichting die meebeweegt met de vraag van de klant, richt Bouwcenter Concordia Meppel zich op het gericht inspelen van individuele klantbehoeften. 

Gescheiden magazijnen

Er wordt hard gewerkt aan twee gescheiden magazijnen: een afhaalmagazijn van ruim 7500 m2 én een bulkmagazijn van 4500 m2. Het afhaalmagazijn krijgt een commerciële inrichting, waarbij de meeste materialen op ooghoogte liggen. De klant is hierdoor nóg sneller geholpen. In het bulkmagazijn worden de materialen gepakt voor levering. De openingstijden worden ook verruimd om de klant nóg beter van dienst te kunnen zijn. 

Bouwshop

Ook de Bouwshop wordt onder handen genomen en wordt 1000 m2 groot. Dé plek waar de kleine afhaalmaterialen worden gepresenteerd. Ook wordt de verkoopafdeling van hout- en ruwbouw verplaatst in een ruimte naast de Bouwshop. Op deze manier kunnen klanten zich snel wenden tot de verkoopafdeling met bouwspecifieke vragen. Zo kunnen klanten zich sneller laten informeren. 

Terug naar nieuwsberichten

Fotograaf: Jaap Schuurman