WIN EK VIP-TICKETS

04-mei-2021

Heb je een dakproject gerealiseerd met minimaal 125 m² Laumans premium dakpannen? Bedankt voor je vertrouwen en gefeliciteerd: je maakt kans op twee van de felbegeerde VIP-tickets voor het EK2021. Vul jouw projectgegevens in op dit formulier. Op deze manier zul je automatisch deelnemen aan de grote verloting begin juni 2021.

STERKE PRESTATIES – STERKE PRIJZEN

Je kunt kiezen uit VIP-tickets ter waarde van € 2.600,- voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Oostenrijk in Amsterdam op 17-06-2021 of maak kans op een premium tafelvoetbalspel inclusief een zorgeloos feestpakket voor jou en je collega’s.

Verder verloten we onder alle deelnemers nog vele andere spannende prijzen, bijvoorbeeld originele tenues en ballen. Overigens: als een bezoek aan het EK vanwege corona niet mogelijk is, zullen de “VIP-tickets” worden omgezet naar een tafelvoetbalspel inclusief een feestpakket. De sluitingsdatum voor inzendingen is 06-06-2021. Veel succes!

VERDUBBEL JE KANS OM TE WINNEN

Neem een foto van jouw afgewerkte object gerealiseerd met de dakpannen en upload deze met de upload-functie in het formulier. Op deze manier krijg je twee lotnummers en verdubbel je de winkansen. De dakpannen hoeven niet per se verwerkt te zijn op het moment van de verloting op 06-06-2021.

WAT KUN JE WINNEN?

  • 2 X VIP EK-TICKET OF PREMIUM TAFELVOETBALSPEL
    INCLUSIEF FEESTPAKKET
  • ORIGINELE EK TENUES EN BALLEN
  • DE DEADLINE VOOR DEELNAME 06-06-2021
Ga snel naar het formulier op de website van Laumans, vul in en maak kans! 
 

Prijs1.png Prijs2.png Prijs3.png

 

Voor de voorwaarden verwijzen we je graag naar deze pagina