Kanaalplaten en verandaprofielen

Bij Thyssenkrupp plastics Nederland vind je gepaste kanaalplaten, golfplaten en verandaprofielen. De verandaprofielen zijn geschikt voor de montage van kanaalplaten, vlakke platen en isolatieglas op metalen of houten onderconstructies. Je kunt kiezen uit niet-thermische ALWO® profielen of Thermische ALWO® profielen; te weten Vario of Thermo.

Exolon® polycarbonaat platen bieden een zeer hoge belastbaarheid en slagvastheid. Deze meerwandige platen zijn ook bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, of het nu gaat om hitte, hagel of sneeuw. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van isolatie en zorgen voor een aangename leefomgeving.

De PLEXIGLAS® kanaalplaten zijn onder de kanaalplaten een klasse apart. Ze zijn uiterst weersbestendig en isolerend. De platen zijn gemaakt van een speciaal versterkt acrylaat. De Cool Blue zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak. Daarnaast geniet je van een heldere doorkijk, dankzij een kanaalbreedte van 64 mm. Daardoor zijn de kanaalplaten transparanter dan ooit tevoren en bovendien robuust en stabiel.