Nieuw! Quooker introduceert de Quooker zwart

22-aug-2017

Wat aan het licht komt overrompelt met haar nachtelijk zwart – Abdelkader Benali

Quooker kondigde een aantal weken geleden al de komst van een nieuw product aan. ’s Nachts plakte ze een levensgrote pikzwarte sticker op het raam van onze showroom met de quote “Wat aan het licht komt overrompelt met haar nachtelijk zwart”. Inmiddels is het zover, Quooker introduceert de Quooker zwart! Ze omschrijven hem zelf als “Gracieus, mysterieus, een tikje duister maar toch een allemansvriend”. Dat klopt, een combinatie met beton voor een sobere look of juist met graniet of messing, het past perfect.

Op de designbeurs in Milaan bleek dat donkere kleuren tegenwoordig veel gebruikt worden in Europees design. Quooker kon daarom niet achterblijven. Zij introduceren de eerste zwarte kokend waterkraan ter wereld.

Zowel de Fusion Square als de Fusion Round zijn verkrijgbaar met de zwarte finish en zijn beide een mengkraan en kokend waterkraan in één. Naast de kranen is ook de bijpassende zeeppomp in het zwart verkrijgbaar. Met een Quooker kraan in uw keuken maakt u gebruik van vele voordelen. Geen pan met water meer op het vuur om water te koken maar direct kokend water in de pan. De pasta of eieren kunnen er meteen in! En denk eens aan de ruimte die u kunt besparen als u geen waterkoker meer op het aanrecht nodig heeft. Een kopje thee zet u in een handomdraai. Quooker staat naar eigen zeggen voor energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en tijdbesparend.

Een groot gedeelte van de klanten die bij ons een nieuwe keuken kopen laten meteen in een kokend waterkraan installeren, maar ook als u niet op zoek bent naar een nieuwe keuken kan deze kraan in uw bestaande keuken geïnstalleerd worden. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.