Jouw prefab partner

Voor slimme prefab oplossingen ben je bij Bouwcenter Concordia aan het juiste adres! We bieden een breed assortiment aan prefab oplossingen. Onze eigen deskundige prefab afdeling coördineert en adviseert over jouw projects.Onze eigen prefab afdeling kent de prefab markt door en door. Samen kijken we naar de wensen en bieden we een oplossing op maat aan. Daarnaast zorgen we dat alle onderdelen van het project volledig op elkaar aansluiten. 

Naast de standaard prefab elementen kunnen we ook de overige afbouwmaterialen voor je verzorgen. En indien gewenst verzorgen we ook de montage van de prefab elementen. Zo heb je het totaalpakket voor jouw project in één keer geregeld!

De voordelen van Prefab met Bouwcenter Concordia 

  • We stroomlijnen het prefab bouwproces. 

We zorgen dat de verschillende projecten goed op elkaar aansluiten. Wanneer zijn onderdelen nodig, wanneer is de bouwplaats klaar voor de volgende materialen? Zo ontzorgen we jou in dit project! 

  • Korte lijntjes

Ons team van prefab specialisten is makkelijk benaderbaar. Met heldere communicatie en een snelle reactie weet iedereen waar hij aan toe is. We zitten dicht op onze leveranciers, samenwerkende partijen én op de klant. Zo schakelen we makkelijk, snel en duidelijk. 

  • Deskundig advies

Met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van prefab bouwen weten we precies wat er speelt. Daardoor weten we precies waar jij rekening mee moet houden in jouw project.  

  • Volledig aanbod

Voor zowel prefab casco elementen als afbouwmaterialen kun je terecht bij Bouwcenter Concordia. Een totaalleverancier van jouw project dus. Dat is makkelijk! 

Één aanspreekpunt voor een totaaloplossing

Door samen te werken met diverse leveranciers kunnen we een uitgebreid aanbod van prefab elementen aanbieden. We hebben korte lijntjes en kunnen dus snel schakelen. Bovendien zijn we extra flexibel in mogelijkheden, beschikbaarheid en levertijd door deze verschillende samenwerkingen. Zo hoef je maar één partij in te schakelen voor alle prefab elementen van jouw project

Prefab specialisten

De prefab markt is sterk in beweging. Dit biedt steeds meer kansen, maar ook uitdagingen. Dankzij onze eigen prefab afdeling zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Door onze samenwerking met verschillende fabrikanten hebben we altijd een passende oplossing voor zowel de vrijstaande sector als de seriematige bouw. We staan bekend om de prefab vloeren en wanden voor de losse woningen, maar geen project is ons te gek. Of het nou gaat om een complex utiliteitsgebouw, seriematige bouw of een vrijstaande villa; voor elk project hebben we een passende oplossing. 

Maatwerk

Elk project is uniek. Dat betekent ook dat wij elk project met veel zorg behandelen en een offerte op maat maken. Zo weet je zeker dat je altijd een passend voorstel ontvangt. 

Onze werkwijze 

Kies je voor prefab van Bouwcenter Concordia, dan hanteren we een standaard werkwijze. Zo weet iedereen wat je kunt verwachten

1. Offerte op maat

Op basis van de tekeningen en projectplannen zoeken wij de best passende leveranciers, rekening houdend met o.a. de leverdata. Daarna leggen we een offerte op maat voor. Eventueel nemen we hier direct het voorstel voor de afbouwmaterialen in mee.

2. Coördinatie, advisering en planning

Na akkoord zetten we het project in gang. De laatste details worden doorgenomen en de planning wordt gemaakt. Dit is een essentiële stap, omdat bij prefab alles draait om de voorbereiding. Daarom houden we in deze fase de vinger aan de pols

3. Levering

De prefab elementen worden tijdig en volgens de gemaakte afspraken geleverd op de bouwplaats. Uiteraard maken we die afspraak samen. Eventueel wordt ook voor de levering van de afbouwmaterialen een afspraak gemaakt. 

4. Montage

Indien gewenst verzorgen we ook de montage van het casco. Liever zelf doen? Dat is natuurlijk geen probleem!