Een volledige prefab woning

Hoe fijn is het als je als aannemer of bouwbedrijf een volledige woning als prefab project kunt uitbesteden aan een betrouwbare partner? Juist daarom bieden we ook complete prefab woningen aan! De vloeren, wanden en kappen worden als één project behandeld. Eventueel kan ook het afbouwmateriaal hierin meegenomen worden. We coördineren de productie en levering van alle verschillende onderdelen. Zo zorgen we dat alles op tijd en passend geleverd wordt. In overleg is bijna alles mogelijk!

Totaaloplossing: casco én afwerking 

Door het combineren van prefab vloeren, wanden, kappen en aanvullende elementen zorgen we voor een complete prefab casco woning. Maar ook de afbouw kan gedeeltelijk meegenomen worden in de prefab elementen. Dakbedekking, gevelbekleding, kozijnen; er is veel mogelijk om jou nóg meer te ontzorgen. In onze showrooms vind je een uitgebreid assortiment, waar de eindklant materialen kan uitzoeken. Door de mogelijkheid om een totaaloplossing op maat te bieden, kunnen we jou als aannemer of bouwbedrijf volledig ontzorgen. 

Samenwerking

We vinden samenwerking belangrijk. Wederzijdse vertrouwen is hierin essentieel. Door onze korte lijntjes en door een coördinerende rol in te nemen zorgen we dat het proces goed verloopt. Als we knelpunten zien, nemen we contact op om deze te bespreken. 

Maatwerk

Samen kijken we naar de wensen en bieden we een oplossing op maat aan. Elk project is uniek. Dat betekent ook dat wij elk project met veel zorg behandelen en een offerte op maat  maken. Zo weet je zeker dat je altijd een passend voorstel ontvangt. Of het nou gaat om een complex utiliteitsgebouw, seriematige bouw of een vrijstaande villa; geen project is ons te gek!

Meer weten? 

Neem contact op met jouw vertegenwoordiger, vestiging of mail naar prefab@bouwcenterconcordia.nl