Ruwbouw Showroom

Bouwcenter Concordia Meppel heeft een uitgebreide showroom ruwbouw.

In deze showroom welke onder 1 dak zit met Concordia Keuken&Bad  aan de Zomerdijk 3  vind u  de grootste keuze aan gevelstenen en dakpannen van de regio.

Speciaal voor U zijn onze ruwbouwspecialisten ook op vrijdagavond en zaterdag aanwezig om u te begeleiden in uw keus .

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Bakstenen

showroom ruwbouw 10.jpg

showroom ruwbouw 12.jpg

Dakpannen

Een goed dak biedt onder alle weersomstandigheden optimale bescherming. Veel daken zijn met pannen gedekt, maar ook lei of riet behoren tot de mogelijkheden. Bouwcenter Concordia heeft voor al deze vraagstukken een passend antwoord. Betonnen dakpannen of dakpannen van keramiek; Bouwcenter Concordia heeft alle mogelijkheden. Ook het aanbod bijbehorende accessoires voor het dak is bijzonder ruim, waaronder dakramen, lichtkoepels en andere noviteiten op het gebied van daglichttoetreding. Ook voor de ventilatiebehoefte en rookgasafvoer heeft Bouwcenter Concordia de juiste oplossingen, passend bij het gekozen dak.

Ontzorgen

Buiten de afwerking van het dak om is Bouwcenter Concordia uiteraard dé partner als het gaat om de levering van de dakconstructie, of het nu gaat om een traditioneel of een prefab dak. Het bouwcentrum kan de klant ook op dit vlak geheel ontzorgen. Een prefab dak heeft als voordeel dat de grote elementen af-fabriek op de bouwplaats worden afgeleverd en inclusief panlatten, gootrekjes, dakkapellen kunnen worden gemonteerd. Veelal is voorgaande montageproces binnen 1 dag gerealiseerd. Ook voor de afwerking van de binnenzijde van het dak met hout- en plaatmaterialen staat Bouwcenter Concordia paraat voor de klant zodat hij of zij een compleet afgewerkt dak heeft.

showroom ruwbouw 19.jpg

Tegels

Een mooie natuurstenen tegelvloer of -wand geeft een huis z’n unieke karakter. Wij zijn groot in tegels en natuursteen. Heel groot! Onze producten komen onder meer uit Brazilië, Portugal, Duitsland en Spanje. De collectie omvat maar liefst 40.000 soorten, die aansluiten op de laatste trends. De tegels en het natuursteen hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, waardoor uw keuken of badkamer gegarandeerd z’n unieke sfeer krijgt!

In de showrooms staat ons royale assortiment op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste materialen. Zij hebben een gedegen productkennis en kunnen al uw technische vragen of vragen over het ontwerp beantwoorden. Iedere tegel heeft z’n eigen specifieke verwerking en behandeling nodig. Wij vinden het belangrijk dat u daarover vooraf goed geïnformeerd wordt, zodat u jaren zorgeloos van uw nieuwe tegelvloer of -wand kunt genieten.

showroom ruwbouw 22.jpg

Machinale houtbewerking

Machinale houtbewerking