Bouwcenter Concordia Elburg opent maandag 8 mei aan de Laagveenstraat 10

Vanaf maandag 8 mei opent Bouwcenter Concordia Elburg haar deuren in het gloednieuwe pand. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt, en het resultaat mag er zijn. Het nieuwe pand is ruim 1700 m2 groot. Hierin is ruimte voor onder andere een showroom, meer opslag voor materialen, voldoende kantoren en een gezellige koffiehoek. Inmiddels staat het pand, is het wind-en waterdicht en ligt de bestrating rondom het pand. Er wordt binnenkort gestart met de inrichting van het buitenterrein, afhaalmagazijn, bouwshop en de showroom. Bouwcenter Concordia is het eerste pand dat geopend wordt op het nieuwe bedrijventerrein Broeklanden 2.

In verband met de verhuizing is de vestiging op vrijdag 5 mei vanaf 12.00 uur en zaterdag 6 mei de gehele dag gesloten.

Franc van Eijck, vestigingsleider, zegt: “Het nieuwe gebouw helpt ons om de ingezette groei voort te kunnen zetten, en klanten nog meer te helpen bij hun klus. Het is beter bereikbaar voor zowel klanten als leveranciers omdat we niet meer tussen de detailhandel in zitten, maar juist tussen andere lokale ondernemers. We zijn blij dat we straks meer ruimte hebben voor beweging, voor uitbreiding van het assortiment, en voor onze klanten.” Het huidige pand wordt na de verhuizing verhuurd.

Bouwcenter Concordia heeft alle bouwmaterialen in huis voor de aannemer, klussenbedrijf, zzp’er in de bouw en de zelfbouwer. Bij ons vind je alle afbouwmaterialen onder één dak: van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren, van gereedschappen tot een uitgebreide tegelcollectie en gevelbekleding. Daarbij word je altijd voorzien van vakkundig advies. Kortom: alles om snel en vakkundig te bouwen. Bouwcenter Concordia heeft 14 vestigingen in Noord-Nederland en is 6 dagen per week geopend. Kijk op onze website www.bouwcenterconcordia.nl voor de contactgegevens en openingstijden.

IMG_6613-klein.jpg

IMG_1533-klein.jpg

IMG_1534-klein.jpg

IMG_1531-klein.jpg

IMG_1468-klein.jpg