Opening vernieuwde Bouwshop Genemuiden

GENEMUIDEN – Vlak voor de zomer startte Bouwcenter Concordia Genemuiden met de bouw van een nieuwe bouwshop op haar eigen terrein aan de Puttenstraat 18 in Genemuiden. Ondertussen zijn alle verbouwingen afgerond, staat het nieuwe pand in volle glorie en is de oude bouwshop reeds verhuisd naar het nieuwe pand. In de week van 20 t/m 25 september wordt de opening gevierd met interessante acties.

 

De hout- en bouwmaterialenhandel is na zes jaar uit haar voegen gegroeid. De kans deed zich voor om de Bouwshop in een ander gebouw op hetzelfde terrein te huisvesten. In de Bouwshop vindt de professional én de particulier klein afhaalmateriaal voor bouwprojecten. Daarnaast is er in de winkel ruimte voor een kleine showroom van o.a. gevelbekleding en dakpannen gerealiseerd. In de toekomst staat er nóg een verbouw gepland om ook meer ruimte te creëren voor de grote drive-in hal, waar alle grote materialen liggen. De klanten kunnen met auto en kar de hal inrijden en direct opladen wat ze nodig hebben.

 

Gedurende de feestelijke actieweek van Bouwcenter Concordia Genemuiden (20 t/m 25 september) is iedereen welkom en hebben we scherpe acties, een attentie én wat lekkers voor iedere klant. 

2021_08_Instagram_opening_Concordia_Genemuiden.png