Nieuwbouw magazijn bouwshop

04-dec-2017

Op 12 oktober 2016 werden wij getroffen door een verwoestende brand, waarbij onze bouwshop en een gedeelte van het magazijn compleet verwoest werd. Inmiddels zijn wij bijna een jaar verder en wordt er volop gebouwd aan een nieuw magazijn en bouwshop. Een mooi project dat tot nu toe zeer voorspoedig verloopt. De verwachting is dat wij in november jullie kunnen voorzien vanuit ons nieuwe pand. 

Facebook

Via Facebook houden wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wil je ook op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BouwcenterConcordiaMeppel/

Interview Nieuwbouw Concordia

Vanaf juni 2017 is er hard gewerkt om de nieuwbouw bij Bouwcenter Concordia in Meppel te realiseren. Op 13 november is het gebouw officieel in gebruik genomen. In een paar maanden tijd zijn er grote stappen gemaakt. Jan Albert Olsder onze logistiek manager vertelt in het onderstaande interview wat er zoal is gebeurd de afgelopen maanden.

Impressie Nieuwbouw

Er zijn ontzettend veel mooie foto's gemaakt tijdens de nieuwbouw en hiervan hebben wij een selectie voor u gemaakt. Deze tonen wij voor u hieronder. Heeft u ook mooie foto's gemaakt van onze nieuwbouw bij Bouwcenter Concordia? Deel ze dan met ons via Facebook.