Primo Keukens nu in Dronten

Dronten  -  Primo Keukens heeft zaterdag 29 februari jl. een nieuwe vestiging in Dronten   geopend. Marian van der Velden en Marloes Krips, beiden al zo’n 20 jaar werkzaam in het vak, zijn trots op de prachtige showroom, die met behulp van leveranciers en buurman Bouwcenter Concordia is opgebouwd en ingericht. “We hebben de voordeligste keukenzaak van Noord-Nederland nu ook in Dronten.”

 

Op de opening kwamen veel belangstellenden af. “We hadden in de aanloop zelfs al verschillende keukens verkocht”, aldus Marian.  De nieuwe showroom ziet er geweldig uit en is een aanwinst voor Dronten en omstreken. 


Primo Keukens is gevestigd aan De Aar 37, naast Bouwcenter Concordia, Gamma en Welkoop. De bedrijven op het terrein sluiten mooi aan bij onze keukenzaak. Binnenkort zal ons eigen ruime parkeerterrein worden opgeleverd, dat door de heftige regenval wat vertraging had opgelopen.

“Wij verkopen keukens van degelijke Duitse kwaliteit  tegen een vaste lage prijs. Door onze gezamenlijke inkoop met de vestigingen in Meppel, Heerenveen, Kampen, Hardenberg, Almelo en binnenkort ook in Roden kunnen wij heel veel bieden.”

 

Marian en Marloes zijn ervan overtuigd dat Primo Keukens Dronten een groot succes gaat worden. “Wij hechten veel waarde aan goed advies en perfecte service. We begeleiden onze klanten met veel plezier van A tot Z naar hun droomkeuken.”

De komende weken vind je bij alle Primo Keukens vestigingen leuke openingsaanbiedingen.

 

De  openingstijden van Primo Keukens Dronten zijn: Dinsdag t/m donderdag  van 8.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.  

 

Kijk ook op www.primokeukens.nl  voor nog veel meer acties .