Skantrae cashback actie

De voordeur is hét visitekaartje van een woning. Het model, de kleur en deurbeslag bepalen de look-and-feel van een huis. Ben jij bezig met een gevelproject voor jouw opdrachtgever? Grote kans dat er dan een nieuwe voordeur wordt geselecteerd. Bij Skantrae vind je de voordeur die je zoekt. Voor welke stijl of accessoires jouw opdrachtgever ook kiest, er is voor ieder wat wils. En in de maanden mei en juni, ontvang hij tot wel €150,- retour op zijn aankoop. Zo kiest je klant altijd voor karakter, veiligheid én kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De Skantrae voordeuractie

Bestel je voor jouw opdrachtgever een Skantrae voordeur met eventuele toebehoren in de actieperiode van 01-05-2019 t/m 30-06-2019? Registreer dan de aankoop t/m 31-08-2019 op skantrae.com/actie. Hier vul je alle benodigde gegevens in én upload je de aankoopfactuur. Na registratie ontvang je een bevestiging van deelname en word je aanvraag in behandeling genomen. Na goedkeuring ontvangt jouw klant binnen één maand na registratie zijn retourbedrag. 

Skantrae bij Bouwcenter Concordia 

Ben jij voor jouw opdrachtgever op zoek naar een kwalitatief hoogstaande voordeur? Een voordeur die optimaal beveiligd is en verkrijgbaar in verschillende stijlen? Van modern tot landelijk of klassiek? Dan is een Skantrae voordeur precies wat je zoekt. En in de maanden mei en juni ontvangt jouw opdrachtgever ook nog eens €150,- retour op zijn aankoopbedrag. Bezoek daarom snel een Bouwcenter Concordia vestiging bij jou in de buurt en bekijk het hele Skantrae assortiment.