Social Media

19-sep-2017

Wil je op de hoogte blijven van de gebeurtenissen en acties bij Bouwcenter Concordia?

Volg dan onze social media kanalen. Via Twitter, Instagram en Facebook houden wij je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Twitter

Twitter is bij uitstek het snelste nieuwsplatsform dat er bestaat, door de laagdrempeligheid worden korte berichten van maximaal 140 tekens snel de wereld in gezonden. Bouwcenter concordia is te volgen via onderstaand account.

https://twitter.com/bouwconcordia

Twitter Bouwcenter Concordia

Instagram

Instagram is het opkomende platform van de laatste jaren. Foto's en video's zijn snel en gemakkelijk te uploaden, waardoor mensen direct een bepaalde beleving hebben bij een gebeurtenis. Voor Bouwcenter Concordia is dit met uitstek een zeer interessant media kanaal. Een foto's zegt immers meer dan 1000 woorden. Wil jij Bouwcenter Concordia ook volgen? Klik dan op onderstaande link.

https://www.instagram.com/bouwcenterconcordia

Instagram Bouwcenter Concordia

Facebook

Facebook is al jaren het social media platform waar jong en oud zijn/haar levensgebeurtenissen op deelt. Wanneer je een bericht plaatst worden al je vrienden op de hoogte gebracht van je gebeurtenis. Deze vrienden kunnen hier vervolgens weer op reageren, waardoor iedereen weet wat er speelt in je leven.

In de tijd dat Bouwcenter Concordia is opgericht, in 1906, bestond er natuurlijk nog geen facebook. Maar uiteraard willen wij ook onze gebeurtenissen aan jullie kwijt. Vind je het ook leuk om ons te volgen? Like dan onze Facebookpagina via onderstaande link.

https://www.facebook.com/BouwcenterConcordiaMeppel

Facebook Bouwcenter Concordia

Wij vinden het leuk als je ons volgt