Start 6e Primo Keukens in Dronten

17-sep-2019

Primo Keukens start met bouw 6e-vestiging in Dronten

Dronten  – Primo Keukens aan de Aar in Dronten heeft afgelopen week de eerste paal geslagen voor haar nieuw te openen vestiging in Dronten. De voordeligste keukenzaak van Nederland heeft dan zes vestigingen; naast Meppel, Heerenveen, Hardenberg, Almelo en Kampen komt er nu dus ook een Primo Keukens in Dronten. De verwachting is dat dit begin 2020 zal plaatsvinden.

Primo Keukens verkoopt Duitse keukens van top kwaliteit in een prijsklasse van zo’n 2000 euro tot 7500 euro. “Onze kracht ligt erin dat wij een vaste lage prijs afgeven en de klant niet allerlei kortingspercentages en ‘gratis’ montages voorschotelen. Door de gezamenlijke inkoop met onze andere vestigingen kunnen wij veel bieden voor kleine prijzen”, vertelt Jaap Janssen, showroommanager van Primo Keukens.

Primo Keukens is in Meppel, Kampen, Hardenberg, Almelo en Heerenveen een groot succes. Janssen verwacht dit in Dronten te evenaren. “Wij richten ons op de goedkopere markt, net als Ikea bijvoorbeeld en kunnen de concurrentie met dat soort keukenzaken prima aan; de keukens zien er net zo leuk uit, altijd volgens de laatste trends, alleen gaan wij nog een stap verder in onze adviesfunctie.” “We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema en kunnen natuurlijk ook de montage regelen.” “Wij bieden scherpe en eerlijke prijzen, geven degelijk advies en hebben een betrouwbare levering.”

De directie van Primo Keukens, gevestigd in Meppel, is erg tevreden over de resultaten van de Primo Keukens-bedrijven en sluit nog meer nieuwe vestigingen in de nabije toekomst zeker niet uit.