Aannemer

Een verlengstuk van jouw bedrijf, dat is wat we zijn! Samen met jou gaan we de aanbesteding in. Maar ook bij een projectontwikkeling in eigen beheer staan we voor je klaar. Samen de juiste gevelsteen of dakpan kiezen. Maar ook adviseren in de juiste keuze van isolatie, verdiepingsvloer of vanuit onze eigen betoncentrale het juiste recept voor de betonmortel.

Gedurende de bouw staat onze volwaardige Bouwshop voor je klaar. Want onder één dak bevindt zich alles waar het bij het bouwen op aankomt van bouwmaterialen, hout en plaatmateriaal, gereedschappen tot lijmen en kitten. Niet alleen afhalen, maar ook direct bezorgen op iedere plek is mogelijk. Ons eigen wagenpark maakt dit mogelijk. Hebben we het product niet op voorraad? Dan halen we het graag uit ons 27.000 m2 centraal magazijn.

Onze showrooms met een uitgebreid assortiment keukens, badkamers, tegels en deuren staan gedurende de afbouwfase voor je klaar. Of het nu gaat om een projectkeuken, een designkeuken uit de NEXT125 serie, een luxe binnendeur voorzien van glas in lood of tubespaan vlak. En indien gewenst van A tot Z, jij kiest wij verzorgen!