Particulier

Ga je jouw droomhuis bouwen in eigen beheer, een aanbouw of grote/ kleine verbouwing? Dan ben je bij Bouwcenter Driessen op het juiste adres. Want onder één dak vind je alles waar het bij het bouwen op aankomt. Van bouwmaterialen, hout & plaatmateriaal, gereedschappen tot keukens, badkamers, tegels en deuren.
De diversiteit aan materialen is enorm en veel keuzes dienen dan ook gemaakt te worden. Wij denken graag met je mee en adviseren je in de te maken keuzes. Of het nu gaat om type, kleur en structuur van de gevelsteen, de toe te passen isolatie of het model van de binnendeur. Wij bouwen met je mee! En zijn wij dan begonnen met bouwen, dan staat onze Bouwshop voor je klaar. Hier vind je een uitgebreid assortiment kitten, schroeven, nagels, lijstwerk, gipsplaten, mortels en ga zo maar door. Tijdens het bouwproces zul je niet snel misgrijpen.
Direct afhalen of snel laten bezorgen? Ons eigen wagenpark staat voor je klaar om de gewenste materialen op ieder gewenst tijdstip en elke plek te leveren. Dit noemen wij nu 'Service die verder gaat'!