Cirkel editie 4: Circulair bouwen

Duurzaam bouwen is relevanter dan ooit. Circlulair bouwen is volop in ontwikkeling en er wordt veel in geïnvesteerd. In 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn en het zogeheten 'basiskamp' moet klaar zijn in 2023. Toch is er nog veel onbekend in de branche. Daarom bieden wij iedere bouwpro het Cirkel magazine aan. Cirkel geeft jou als bouwprofessional antwoord op al je vragen, zodat je voorbereidt bent op de toekomst. Die van duurzaam bouwen.  

Neem een kijkje

Ben jij razend benieuwd naar de vierde editie van Cirkel? En wil je alles weten over circulair bouwen? Blader het magazine dan eens door, boordevol interessante weetjes, verdiepende thema-artikelen, spectaculaire duurzaamheidsprojecten en nuttige duurzame bouwproducten. Wil je het hele magazine inzien? Vul dan het onderstaande formulier in en download Cirkel: hét duurzaamheidsmagazine van Bouwcenter. 

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk wil je als bouwprofessional op de hoogte zijn van het laatste nieuws op gebied van duurzaam bouwen. Helemaal omdat dit de toekomst is. Cirkel biedt jaarlijks in vier edities antwoord op al jouw vragen. Van diepte-interviews tot vernieuwende duurzame bouwmaterialen: in Cirkel lees je het allemaal! 

Vraag Cirkel nu aan