Cirkel editie 5: Duurzaam renoveren

In alle commotie van de afgelopen tijd is het wel duidelijk geworden, de bouw staat onder druk en er moet gezocht worden naar duurzame oplossingen in de sector. Cirkel helpt dit keer met informatie over het duurzaam renoveren van de gebouwschil. Omdat het een vrij nieuwe tak is en het niet gek is dat er bij vele onbekend is hoe je dat het beste kan doen, bieden wij iedere bouwpro maar al te graag het Cirkel magazine aan. Cirkel geeft jou als bouwprofessional antwoord op al je vragen, zodat je voorbereid op bent de toekomst. Die van duurzaam bouwen.

Neem een kijkje

Ben jij razend benieuwd naar de vierde editie van Cirkel? En wil je alles weten over circulair bouwen? Blader het magazine dan eens door, boordevol interessante weetjes, verdiepende thema-artikelen, spectaculaire duurzaamheidsprojecten en nuttige duurzame bouwproducten. Wil je het hele magazine inzien? Vul dan het onderstaande formulier in en download Cirkel: hét duurzaamheidsmagazine van Bouwcenter. 

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk wil je als bouwprofessional op de hoogte zijn van het laatste nieuws op gebied van duurzaam bouwen. Helemaal omdat dit de toekomst is. Cirkel biedt jaarlijks in meerdere edities antwoord op al jouw vragen. Van diepte-interviews tot vernieuwende duurzame bouwmaterialen: in Cirkel lees je het allemaal! 

Vraag Cirkel nu aan