Duurzaamheidsmagazine Cirkel

Duurzaam bouwen is relevanter dan ooit. Helemaal nu de nieuwbouwproductie in de woning- en utiliteitsbouw in 2020 energieneutraal moet zijn. Toch is er nog veel onbekend in de brache. Wat betekent BREEAM of BENG bijvoorbeeld? Of wat komt er kijken bij Luchtdicht bouwen? Cirkel geeft jou als bouwprofessional antwoord op al je vragen, zodat je bent voorbereid op de toekomst. Die van duurzaam bouwen.  

Neem een kijkje

Ben jij razend benieuwd naar de derde editie van Cirkel? En wil je alles weten over Bijna Energieneutrale Gebouwen, oftewel BENG? Blader het magazine dan eens door, boordevol interessante weetjes, verdiepende thema-artikelen, spectaculaire duurzaamheidsprojecten en nuttige duurzame bouwproducten. Wil je het hele magazine inzien? Vul dan het onderstaande formulier in en download Cirkel: hét duurzaamheidsmagazine van Bouwcenter. 

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk wil je als bouwprofessional op de hoogte zijn van het laatste nieuws op gebied van duurzaam bouwen. Helemaal omdat dit de toekomst is. Cirkel biedt jaarlijks in meerdere edities antwoord op al jouw vragen. Van diepte-interviews tot vernieuwende duurzame bouwmaterialen: in Cirkel lees je het allemaal! 

Vraag Cirkel nu aan