EQ zero controller

Wat doet de controller?

De EQ zero Controller fungeert als gebouwbeheersysteem en is het hart van de EQ zero-installatie. Het zorgt voor afstemming van de verschillende onderdelen van het concept zoals verwarming, ventilatie, klimaatbeheersing en energieopwekking. De energiestromen van de diverse onderdelen worden geregistreerd en worden via online monitoring zichtbaar.

Hoe kan ik hem instellen?

De EQ Zero Controller wordt geconfigureerd aan de hand van de installatie in jouw woning. Daar hoef je zelf niets aan in te stellen. Bij ingebruikstelling worden éénmalig je gegevens ingevoerd, zodat de online monitoring tot stand kan worden gebracht.

Kan ik hem met mijn smartphone regelen?

Het is mogelijk om via de smartphone uw energiestromen online te monitoren, mits u zich thuis in het wifi-netwerk bevindt. De EQ Zero Controller heeft geen bediening nodig. U kunt eventueel via uw smartphone de vloerverwarming aansturen, zie https://www.bouwcenter.nl/eq-zero/producten/hub-voor-thermostaat/