houtlook tegels

Houtlook tegels geven ruimte en sfeer. Daarnaast bieden ze een warme uitstraling en kunt u kiezen voor verschillende designs. Bij Bouwcenter Esselink heeft u de keuze uit een groot assortiment houtlook tegels. Dit zijn vloeren die er uitzien als houtenvloer, maar de voordelen bieden van een tegelvloer! Bekijk ons aanbod houtlook tegels in onze showroom en profiteer van onze aanbieding.

Waarom houtlook tegels?

Houten vloeren zijn sfeervol, maar vragen om intensief onderhoud. Houtlook tegels hebben echter de sfeer van een houten vloer en de voordelen van een tegelvloer. Tegelvoeren staan bekend om hun duurzaamheid en gemak in onderhoud. Goed schoonmaken met een natte doek is voldoende. Houtlook tegels zijn zeer populair.

Voordelen van houtlook tegels:

  • Eenvoudig in onderhoud;
  • Oogt net zo warm en sfeervol als hout;
  • Te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Houtlook tegels van de beste merken

Er bestaan vele soorten merken die houtlook tegels aanbieden. Bouwcenter Esselink werkt met de beste wandtegel merken. Voorbeelden hiervan zijn Rex, Pastorelli, Pamesa en Carofrance. Door houtlook tegels te leveren die afkomstig zijn van de beste merken, kunnen wij u de beste kwaliteit houtlook tegels garanderen.