Actie Weekamp binnendeur WK6351

Altijd al op zoek geweest naar een tijdloze binnendeur van topkwaliteit? Eén die uw inrichting afmaakt? Grote kans dat u als een blok valt voor de Weekamp industriële binnendeur WK6351. De binnendeur heeft een strak, minimalistisch, modern, stoer en tijdloos design. Dé kers op ieder strak en modern interieur. 

Tijdloos en strak. Dát is nog eens een fijne binnenkomer

Over de Weekamp binnendeur WK6351

Als u kiest voor een Weekamp binnendeur, dan kiest u voor een binnendeur van topkwaliteit. Model WK6351 is standaard voorzien van een witte grondverflaag RAL 9003. Deze 3,8 cm dikke binnendeur heeft een recht profiel en is verkrijgbaar in een stompe uitvoering. Daarnaast is de deur voorzien van unieke en stabiele S-Core® kern, waardoor de deur deur zijn vorm goed behoudt. Weekamp binnendeuren zijn FSC® gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie. 

Weekamp binnendeuren bij Bouwcenter Esselink

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande binnendeur? Een industriële, strakke variant voor uw moderne interieur? Dan is de Weekamp binnendeur WK6351 écht iets voor u! Wees er snel bij, profiteer van deze messcherpe prijs en bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u de mogelijkheden te laten zien.

 

Let op: deze actie is geldig t/m 13 oktober 2013 en geldt op voorraadmaten en enkel de stompe uitvoering